Carpe diem

Nejnej det blev varken det ni eller jag tänkte från början. Det blev The dark knight rises, och jag är INTE besviken. Det var 2 h och 45 min ren spänning, hela sällskapet var mycket nöjda och sådär härligt efterfundersamma. Ska dock ändå ta mig tid att se era filmtips framöver, jag menar vad är hösten till för?

Ligger nu i sängen i mitt ungdomsrum tillsammans med katten i mitt liv och mannen i mitt liv. Båda nytvättade fast på olika sätt. Är ganska tillfreds, vill inte att helgen ska ta slut. Tillbaka till måsten, plikter och tråkiga regndagar på universitetsbiblioteket. JAG VILL INTE. Jag ska föreslå för gänget att vi gör något kul varje vecka för att hålla glöden uppe och för att passa på eftersom det bara är fyra månader kvar av vårt vapendragande. Ytterligare en tanke som får mig att vilja dra täcket över huvudet.

Carpe diem Cissilainen, lev nu och glöm sen. Ciao!


Kommentarer
Postat av: Emma

Ja, bra idé! En rolig sak varje vecka (minst). Frida hade bowling som förslag till veckan...kanske kan va något! Vi såg den filmen Maria tipsade om igår. Det var himla mysig och rolig. Välkomna tillbaka iaf. Här blir det så tomt så fort någon åker bort.

2012-09-29 @ 15:24:45
URL: http://emmavaldusson.blogg.se
Postat av: m♥

En sak är iallafall säker, det är inte Calle som har hårat ner i sängen, mjauu

2012-09-30 @ 19:12:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0