Carpe diem

Nejnej det blev varken det ni eller jag tänkte från början. Det blev The dark knight rises, och jag är INTE besviken. Det var 2 h och 45 min ren spänning, hela sällskapet var mycket nöjda och sådär härligt efterfundersamma. Ska dock ändå ta mig tid att se era filmtips framöver, jag menar vad är hösten till för?

Ligger nu i sängen i mitt ungdomsrum tillsammans med katten i mitt liv och mannen i mitt liv. Båda nytvättade fast på olika sätt. Är ganska tillfreds, vill inte att helgen ska ta slut. Tillbaka till måsten, plikter och tråkiga regndagar på universitetsbiblioteket. JAG VILL INTE. Jag ska föreslå för gänget att vi gör något kul varje vecka för att hålla glöden uppe och för att passa på eftersom det bara är fyra månader kvar av vårt vapendragande. Ytterligare en tanke som får mig att vilja dra täcket över huvudet.

Carpe diem Cissilainen, lev nu och glöm sen. Ciao!


Bloggveteranen returns!

Nämen se på fan! Det blev ett inlägg till slut. Jag har egentligen fortfarande ingenting att berätta men alltid när jag läser andras bloggar blir jag så jävulskt sugen på att skriva själv, så nu gör jag det och hoppas att bli mer frekvent här på bloggisen. Tänk att jag började blogga för typ sju år sedan, känner mig änna som en veteran nu trots att jag blivit en vedervärdig bloggerska som aldrig skriver och när jag väl skriver är det för att dissa Blondinbella eller hissa min läckra man. Hur som, jag vantrivs på kursen vi läser nu som handlar om organisation och ledarskap inom välfärdsektorn. Den är inte trist egentligen, det är bara det att detta är en valbar kurs och jag valde inte denna utan en kurs om barn och familj men jag fick inte den för platserna var för få. Jävla system, känner för att reklamera sista terminen. Men jag antar att det bara är att bita ihop.

För övrigt anländer min man och jag till Göteborg på fredag för att träffa storasyster och Adam. Ska bli riktigt nice med besök på Pinchos och sen bio. Ville egentligen se Searching for sugar man men idioterna på biopalatset valde att lägga sista visningen 18.45 så det passar icke in i schemat. Får bli någon annan, rekomendationer?

Sen så har jag påbörjat ett projekt för hundratrettionde gången och har lika stor tilltro till att det kommer gå som alla tidigare gånger. Wish me luck!

Ciao!


RSS 2.0