Hittade spenderarbyxorna längst in i garderoben

Visst är det ofta så att alla utgifter kommer på en och samma gång? Inte bara de rent vardagliga sakerna som att kylskåpet eller likaså badrumsskåpet ekar tomt vid en och samma tidpunkt i månaden och att kontot då behöver länsas för att fylla upp med de livsviktiga grejerna.
Samma sak är det med de där stora inköpen, de tenderar att bli aktuella samtidigt också. Exempelvis har jag i dagarna varit hos optikern för att prova ut nya glasögon vilket (herregud!) verkligen behövdes. I samma veva har jag börjat förverkliga min plan som sedan länge legat på is, att köpa en iPad. Jag ska nog bara orka göra urvalet av vilken butik som ska få den äran. Som om det inte var nog dras jag var och varannan dag med ett starkt sug efter nya invånare i garderoben, nätshoppingen är inte långt borta men jag hejdar mig, dels eftersom jag har stora utgifter just nu och dels för att jag vet att bara ett par månader bort ligger en ny snowboard på lur och vill tömma mitt konto igen.
Köpsug är alltså ett slags beroende, kunde jag väl aldrig tänka mig... Fan att det ska vara så förbaskat trevligt med nya prylar.


Kommentarer
Postat av: m♥

Lurar också på en iPad. Får man mängdrabatt kanske?

2012-10-07 @ 14:18:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0