Om en efterlängtad sommar

Just nu känns det oerhört tungt, uppsatsen kväver mig snart och varenda liten rubrik blir till ett plågsamt beslut. Dessutom försvann idag sommarvärmen som varit den största stämningshöjaren på flera veckor. Därför tänkte jag nu skriva ner lite tankar om hur jag föreställer mig sommaren det här året.

På fredag åker min kära sambo och jag hem till Björketorp för några dagars välbehövlig vila och ett miljöbyte jag längtat efter. Förhoppningen är att jag kommer kunna pussa på mina fina ungar, klappa på en rund och stor bebismage och äta massa god grillad mat med mamma och pappa på altanen. Jag kommer försöka få till en middag med storasyster i Göteborg och välgästa mina fina tjejer som jag inte träffat på en evighet. På onsdag åker vi tillbaka till Kalmar och tar ganska omedelbart vårt pick och pack och flyttar ut till Calles sommarstuga i Oskarshamn. Där har jag tänkt ligga i solen och läsa böcker varje dag, bada och återigen grilla. Även midsommar kommer tillbringas där ute tillsammans med det härliga gänget som var med i Visby förra året. Det ser jag väldigt mycket fram emot! När midsommar är över börjar jag mitt nya sommarjobb. Det blir cirka nio veckors jobb i Borgholm, på ett HVB boende för ensamkommande flyktingbarn. Jag har ännu inte hunnit bli nervös över detta men jag antar att den känslan kommer uppså så småningom. Det ska dock bli otroligt spännande och roligt, jag hoppas på att det blir många härliga upplevelser tillsammans med pojkarna under sommaren. Schemat för jobbet ska dyka upp i brevlådan vilken dag som helst och när jag vet hur det ser ut kommer jag också planera in fler besök hemma på västkusten, någon vända till Stockholm och någon till Linköping!

När augusti börjar lida mot sitt slut och den där lilla perionden mellan sommarjobbet och det att skolan börjar är planen att Calle och jag bokar en resa till Grekland. Vi kommer behöva avsluta den här sommaren på ett riktigt härligt sätt så vi är ordentligt utvilade inför vår sista termin på Linneuniversitetet. Sen går vi ut som fullfjädrade socionomer.

Det är med blandade känslor jag stannar kvar på östkusten den här sommaren. Det ska bli väldigt skönt att inte behöva slitas från min andra hälft för att sitta instägd på Willys halva sommaren. Samtidigt är det på västkusten alla mina somrar tillbringats och det är där jag hör hemma. Förhoppningsvis blir det många tågresor fram och tillbaka med kust-till-kust-tåget den här sommaren. Och förresten, kom och hälsa på vettja!Kommentarer
Postat av: Carro

Åååååh vad jag saknar dig fina vän!!! Puss

2012-05-29 @ 19:41:30
Postat av: m

Klart vi kommer!!!vettja

2012-05-29 @ 21:22:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0