Ljuva nostalgi


EXAKT min åsikt!

Skrivet av min favorit - här!

Om att skjuta sin egen diktator

Mitt liv spelas på repeat, har jag märkt. Ner och slå huvudet i marken för att sedan flyga upp mot stjärnorna lika snabbt. För er som hann läsa gårdagens inlägg under de timmar det var publicerat innan jag raderade det förstår nog vad jag menar. Jo, jag raderade faktiskt ett inlägg jag var riktigt nöjd med. Jag hade funnit perfekta metaforer för att beskriva mitt pissiga mående och lagom självföraktande adjektiv, men fan vad var det egentligen jag hade skrivit? Jag tog för hundrade gången tillbaka min värdighet och sa högt till mig själv "lägg av nu för i helvete". Ibland måste man helt enkelt skälla ut sig själv och skämmas lite för att kunna förlåta och gå vidare. Och faktiskt, det är ju ingen annan som hör mina gnälliga tankar så varför låtsas som att de ens finns? Jag satte klorna i min fina kille och tänkte att i mitt liv, där är det jag som är huvudpersonen.

Jag laddade min shotgun och sköt ihjäl den där irriterande osäkra diktatorn som huserat i mitt huvud. Jag ljuger om jag säger att det blev helt tyst men jag vill nog ändå påstå att jag faktiskt, för hundrade gången, är litegrann på väg mot min egen demokrati.

Starstruck

Igår anlände Frida och jag till Stockholm, vi hade bokat in ett möte med RFSL med syftet att få tag på intervjupersoner till vår uppsats. Idag tog vi oss in till centrum för att strosa lite på stan innan mötet ägde rum vid halv fyra. Det tog inte många minuter innan jag fick min kändiskåta sida tillfredsställd. Vid Stureplan vandrade Kissie och hennes bror förbi, extasen var ett faktum! Fick därefter posera framför svampen för att känna mig lite som en i gänget. Mötet gick bra. På vägen hem såg vi även Fredric Lindström genom fönstret till en restaurang. Skulle fan ha vinkat... Bra dag, imorgon åker vi hem. Tack.


Nödvändiga prylar

Idag bloggar Blondinbella om att hon ska börja ta körkort (för ungefär tusende gången) och visar stolt upp bilder på bilar hon kan tänka sig att "unna sig" när hon väl tagit körkort. Likt en bortskämd snorunge i "My sweet 16" på MTV vill hon ha stor jävla Range Rover... Varför i helvete då? För att miljön mår bra? För att den är så lätt att fickparkera med? För att den är så liten och smidig? För att den är snygg? Nej inte vet jag.
Den här bilen hade jag köpt om jag vill "unna mig" lite. Må väl!Kan det bli bättre?

Frappe i solen på Frida och David balkong som belöning efter en grymt påfrestande vecka. Bilden snodd av Frida.

RSS 2.0