Nu gapar jag stort igen

Jag skrev i ett inlägg för längesedan om min sjuka separationsångest, vilken jag uppmärksammade då Torres lämnade Liverpool för Chelsea. Jag skiter egentligen i vilket men bara själva uppbrottet ger mig lite magknip.

För några minuter sen proklamerade Håkan Juholt att han lämnar partiledarposten för Socialdemokraterna med omedelbar verkan, med ens dyker den där besvärliga känslan upp i maggropen igen. Jag blir ledsen, hade mycket hellre sett att kampen gick vidare och att de goda vann. Jag målar upp ett sagan om ringen-scenario där ett mordor i form av den blå politiken kryper tätt inpå och försöker lura oss att fel är rätt och vice versa. Ett moln av blondinbella-leenden och privata vinster överröstar skriken från tusentals äldre i Carema-skandaler och förvirrade ungdomar kvävda av lyckas-från-början-mentalitet.

Med risk att låta som en rebellisk fjortonåring, alternativt en bitter sossepensionär, vill jag härmed manifestera ett gallskrik mot svensk politik.

DET VAR BÄTTRE FÖRR!

Och ja just det, jag såg igår en partiledardebatt på svt play och kunde inte släppa frågan som ständeigt surrade i mitt huvud; När ska herrarna kliva upp ur sandlådan? Fenomenet Juholt kommer i mina ögon alltid vara signifikativt för den låga nivå såväl media som svensk politik håller. Den hetsjakt som bedrivits kring Juholt har ingenting med vårt lands bästa att göra, hur jävla mycket folk vill tro det. Slutligen måste jag ju ändå ta hänsyn till den största kakbiten i detta barnkalasinferno, oss väljare. Vi är ett jävla skitfolk!

Denna utläggning kan anses vara ganska enögd men det ger jag fanken i. Nu ska jag ta mina tabletter och slänga mig i väggen.

Kommentarer
Postat av: M

Gapa mera vettja! Längtar till helgen då du kommer hem.

2012-01-25 @ 19:20:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0