De goda sluter upp!

En enkel gest som är så vacker!


En dag jag kunnat vara utan

Detta kan vara den i särklass värsta dagen på 2000-talet. En dag fullspäckad med negativa besked, saboterad framtid och oändig frustration. Ska hoppträna ikväll och kommer väl säkerligen ramla av och bryta nacken, det vore LINDRIGT jämfört med resten av denna dagens incidenter.

Dekadansen breder ut sig över denna blogg

Jag är inte stjärna på det där med bloggande just nu känner jag. Men en kort uppdatering kan jag väl kosta på mig. Två av de finaste tjejerna jag känner anlände till Kalmar i fredags och helgen har varit inte bara så fantastiskt rolig utan även på något sätt så otroligt befriande. I lördags kväll fick vi sällskap av några andra sjukt fina vänner för lite prat, kladdkaka och gapskratt. Sedan gick de tre musketörerna ut för att göra Kalmar city osäker, och jävlar vad vi styrde på nyöppnade krogen the Sign.
I övrigt har min själsfrände och sambo skada knäet, stor risk finns för att det är främre korsbandet som gått av men inget ska huggas i sten innan svaret från magnetröntgen igår tillkännages. Samtidigt som det mer och mer känns som att jag som gammal rutinerad bloggare börjar bli på dekis har Calle tillsammans med två andra lagkompisar precis inlett sin karriär som bloggare på kalmar/oskarshamns lokaltidningshemsida - läs här. De skriver bara om fotboll, så bloggen är ganska ointressant men väl värd en titt. Om småland har tur kanske jag får gästblogga, vem vet.
Ikväll väntar födelsedagsfirande på ståthållaregatan, kan bara bli fantastiskt.
Hej.Bara vissa är värda besväret...


RSS 2.0