Förlöser lite till

Jag spricker i sömmarna om och om igen.
Lappar, lagar och spricker.
Mitt hjärta är nött, min hud är slapp.
Jag har sträckt ut båda mina händer och landat med förhoppningar om hjälp.
Igår kväll somnade jag med insikten att man inte alltid hittar på, och om man hittar på tillräckligt länge så blir det sant.
Jag hade inga mardrömmar, i natt...

En kille i min smak!Uppskattat tips från min goda vän hummern! Lyssna här

...och landade på ett moln

Kära blogg. Någonstans på vägen mellan Borgholm och Byxelkrok fann jag att det inte var så farligt, matades med självförtroende och trygghet. Fick ett oförglömligt leende och dansade mig hela vägen genom ångesten och tillbaka till ett lugn.
Fantastisk helg förresten!


Faller snabbare nu

Fanfanfan. Ibland känns det som jag målat in mig själv i ett hörn. "Jag vill inte" skriker mitt hjärta femton gånger om dagen och ändå fortsätter jag att le och låtsas som om allt är som det ska. Kära blogg, jag finner ingen tröst.

Long time no see

Den här bilden lägger jag upp för att skryta med min snygga storasyster och för att tala om för hela världen att det var alldeles för längesen jag hälsade på henne i Göteborg. Lägger därför till en påminnelse i telefonen - "åk till Catta".


Dagens känsla


Blundar fram till januari!

Sitter i en bil på väg till Stockholm och har en svår känsla i bröstkorgen. Idag sa vi hejdå till vårt fantastiska crew. Ett gäng med klasskompisar som i tio veckor framöver kommer finnas utspridda över halva Sverige, ett förjävla bra gäng som jag redan saknar sjukt mycket! Känner till och med en liten längtan efter c-uppsatsen till våren eftersom vi allihop då är samlade i Kalmar igen.
Den här helgen blir det alltså Stockholm för hela slanten. Ska besöka Globen imorgon för att beskåda Bob Dylan och Mark Knopfler, hoppas även på att få se en och annan kändis när man väl bemödat sig att ta sig ända till huvudstaden. Det ultimata vore om jag lyckades stöta på självaste Blondinbella så jag kan uträtta min önskan i föregående inlägg. Nu börjar jag bli åksjuk! Heja


Perfect match

Man vet att man verkligen hör ihop när jag helt plötsligt utbrister "Jag vill bajsa i Blondinbellas mun" och Calle istället för att bli förvånad och äcklad instämmer utan att lyfta blicken från datorn "Ja, jag också".


RSS 2.0