En för Calle


Kärlek på 73 kvadrat

Äntligen tillbaka på östkusten, närmare bestämt i Calles stuga i Oskarshamn. Imorgon åker vi till Kalmar för att fortsätta fixa med lägenheten. Lägenheten som jag fullkomligt älskar ihjäl mig av, den är perfekt. Bilder dyker väl upp här så fort det finns något annat att visa än flyttkartonger.

Kvällen till ära, en gammal favorit:Countdown

Imorgon vid den här tiden befinner jag mig i Kalmar och har precis sett den senaste Harry Potterfilmen i min älsklings sällskap. Kan det bli bättre? Jag saknar min vackra östkuststad och framförallt killen jag bor i den fina staden med.

Kallakallacka

Jag har levt på Willys i några veckor nu och imorgon när jag äntligen är ledig så åker jag till Ullared, hur smart är det? Antagligen inte särskilt. Dock ska det bli underbart att hänga lite med min kompanjon Carro, det kan man inte göra för mycket.

Kapten Röd har släppt nytt, för er som missat det. Lyssna!

Dagens visa


Dagens känsla


Du är bäst! 

'Cause nobody loves you like I do

nobody knows you better

when you fight I'll fight for you

I will be your one man army!
Midsommar i Visby
Jag är tacksam över att vara någons bokmärke

Varför envisas jag? Erkänn nu, kreativiteten har inte funnits på ett år och lär inte dyka upp nästa vecka heller. Jag finns ändå kvar men samtidigt inte. Jag halvligger på en säng i mitt barndomshem och existerar bara nästan. Jag gör väldigt lite och finns bara ibland. Det är skönt att försvinna då och då men när man inte varit till fullo närvarande på ett år så kanske man helt enkelt glöm hur man gör.
Hur som helst, det knakar i många fogar just nu. Bägaren rinner över och negativa förändringar knackar på axeln men vill inte riktigt bestämma sig. Jag önskar jag vore verklighetens dirigent och kunde styra och ställa som jag ville, slå med taktpinnen och framkalla kärlek ur en fiolsträng men SÅ FUNKAR DET INTE. Så jag lägger mig, hissar fredsflagga och håller tummarna.


Nåväl, Calle existerar och jag är bara 48 timmar från att få träffa honom igen.
Resten kan jag blunda för.Here we go again... 

Hoppas det gillas.


RSS 2.0