Grym inställning idag!

Musikhjälpen är igång igen, det är typ världens bästa program när man sitter och pluggar. Man tröttnar aldrig! När jag var 17 och hade stått i publikhavet på Peace and Love när Timbuktu spelade förälskade jag mig i denna korta skåning och nu känns det som att det har blossat upp igen. Så går det, Jason, när man syns på tv dagarna i ända.
Nåväl, har varit hemma och pluggat i två dagar nu men ska tillbaka till praktiken imorgon och intervjua röven av mina kollegor angående BBIC. Nästa vecka väntar mitt stora simtest när jag har tre egna möten, två referentsamtal och två utredningar att kötta. Jag ska jobba häcken av mig och sen åka hem och fira en välförtjänt jul! Hade jag varit anställd hade jag krävt löneförhöjning efter dessa tio veckor av asskicking på hundra olika plan. Ni som hoppat fallskärm kan ta er i röven, prova att gå igenom en socionomutbildning så kan vi prata upplevelser sen. Hjälp vad cynisk jag blivit, redan haha.
Nåväl 2, det ser ut att bli en fin dag så om inspirationen tar sovmorgon kommer jag nog städa lägenheten. Tänkte fotografera vårt lilla kärleksnäste och publicera här så alla kan se vilket underbart hem Calle och jag har, kanske sker lagom till vi flyttar ut igen ca 2013 eler nåt...
Må så gott!Kommentarer
Postat av: Maria

Pinglan!! Skojar du....jag blkir kärare för var dag hans syns i rutan! Har snackat om de varje gång...haha! puss puss

2011-12-16 @ 13:38:28
URL: http://vartattintetanka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0