I väntan på hjälpJag lämnade den öppen efter första refrängen för att eventuellt få sällskap av en fin vän i mittpartiet och slutet.
Fortsättning följer...

Fastnat i betong

Åh, är så less på all obefintlig kreativitet. Märks det att jag enbart äter, sover och gör praktik nu för tiden. Känns lite så, ungefär. Jag har sådan stark lust att kasta alla mina kläder, raka av mig håret och hoppa av skolan. Men som vanligt är det bara fantasier och jag rättar mig efter de normativa pekpinnarna och står kvar i den smala skygglappskön som leder till ingenstans. Min kropp skriker "tatuera mig!" och mitt hjärta skriker "förlös mig, stimulera mig, utnyttja mig!".
Plåtskal, punkt slut.
Tvångströja på för att inte riskera att trilla ner i konsekvensgropar i min iver att leva och uppleva. Därför blir det återigen tråkigt, platt och monotont.
Artigt och välfriserat.
Och jag kan vara utan fler tatueringar och nattpromenader på farliga gator i okända städer.
Jag vill bara veta när jag kommer skrika nästa gång
och om det kommer att vara på hjälp eller av lycka...

Min tjej


Längtar efter dig!


Attans

VARFÖR sitter jag och tittar på tv 8?? Äcklas till vansinne av den brittiska accenten... Det sjukaste är att jag betalar för skiten.

Fuck you busspedagogik

FYFAN vad jag hatar busschaufförer som när man försöker registrera sitt busskort och apparaten blinkar rött och piper rycker kortet ur handen på en och praktiskt taget ropar ut över hela bussen "DU ÄR FÖR SNABB VETTU!" för att sedan själv hålla kortet mot apparaten igen som blinkar grönt och hånflina medan man skamset får vandra bakåt i bussen. Som om att registrera ett busskort kräver år och år av träning för att göras på rätt sätt, något som busschauffören själv givetvis i sin yrkesprofessionalitet är expert på. Nåväl, alla har väl något de vill lära sina medmänniskor tänker jag...

Livssyntes när tiden inte räcker till

  • Har varit på praktik hela veckan och allt för många adjektiv snurrar runt i mitt huvud för att jag ska kunna beskriva upplevelsen. Generellt är det intressant!
  • Calle och jag fick lägenheten som jag trodde vi aldrig kunde få eftersom det vore för bra för att vara sant. Inflyttning juni-juli. Jag är överlycklig!
  • Igår cyklade jag över Larmtorget och såg hur de höll på att plocka fram uteserveringen på Krögers. VÅR skrek mitt inre och jag var sprudlande glad resten av dagen.
  • Befinner mig just nu i Björketorp. Ikväll ska jag och mina bröder på fest i Göteborg för att fira vår syster och hennes kille som fyllt 25 resp. fyller 30.
  • Melodifestivalen skiter jag i!
  • Håkan Juholt ny ledare för Socialdemokraterna och det Aftonbladet tycker är viktigast är vad hans fru sysslat med för massa år sedan. Give him a break!
  • Fick hem Alex Schulmans nya bok SIGNERAD. Blev väldigt upphetsad av tanken på att han rört vid samma bok som jag! Psykopatvarning?
  • Har bokat in en tripp till Gotland över Midsommar med Calle och hans vänner från O-hamn. Ser verkligen fram emot det. Förlåt Hanis ♥
  • Emma och jag åker snart upp till Linköping för att träffa Maria vilket ska bli asroligt!
Jag är för tillfället väldigt nöjd med tillvaron, har fantastiskt bra relationer och känner mig säkrare än någonsin på att mitt val av utbildning är helt rätt! Och så är det lördag dessutom, hur bra som helst!

RSS 2.0