Farväl, farväl!

Hej.
Jag känner att mitt liv är på väg att susa in i en ny era, en harmonisk tidsepok där jag är ytterst oemottaglig för yttre påverkan vilket kommer tillföra mycket till mina värderingar och personlighet.
Idag känner jag mig halv, som om någon kört ner näven i halsen på mig och slitit ur antingen mitt hjärta eller några kotor ur ryggraden. Jag har en aning svårt att hålla mig upprätt och så blir jag så skoningslöst svettig under luggen och darrig i knäna av ett speciellt par ögon, konstigt. Hur som helst så flyter allt på i sin ordning, nästa söndag fyller jag 18 år och hoppas på att jag kommer leva genom dagen med ett leende på läpparna och slippa kräkas galla över mina förväntningar och spekulationer. Det lär nog inte hända. Imorgon ska jag ta den blå bussen till den stora staden och hälsa på den tjusiga systern och hjälpa henne måla, förmodligen blir det nog mest äta saker för mig del. Jag tycker om henne väldigt mycket.
För att avrunda detta som inte ens blir pårundat skulle jag vilja slänga upp en fin lite filmsnutt som en hyllning till Vidar. Han åker båt nu och är ett jävligt fint sällskap när natten faller på. Tack för det.
Hejdå.Kommentarer
Postat av: virre

hahaha! vem är det som är kär egentligen? :O ^^

2008-07-24 @ 20:49:53
URL: http://haggren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0