Bloggveteranen returns!

Nämen se på fan! Det blev ett inlägg till slut. Jag har egentligen fortfarande ingenting att berätta men alltid när jag läser andras bloggar blir jag så jävulskt sugen på att skriva själv, så nu gör jag det och hoppas att bli mer frekvent här på bloggisen. Tänk att jag började blogga för typ sju år sedan, känner mig änna som en veteran nu trots att jag blivit en vedervärdig bloggerska som aldrig skriver och när jag väl skriver är det för att dissa Blondinbella eller hissa min läckra man. Hur som, jag vantrivs på kursen vi läser nu som handlar om organisation och ledarskap inom välfärdsektorn. Den är inte trist egentligen, det är bara det att detta är en valbar kurs och jag valde inte denna utan en kurs om barn och familj men jag fick inte den för platserna var för få. Jävla system, känner för att reklamera sista terminen. Men jag antar att det bara är att bita ihop.

För övrigt anländer min man och jag till Göteborg på fredag för att träffa storasyster och Adam. Ska bli riktigt nice med besök på Pinchos och sen bio. Ville egentligen se Searching for sugar man men idioterna på biopalatset valde att lägga sista visningen 18.45 så det passar icke in i schemat. Får bli någon annan, rekomendationer?

Sen så har jag påbörjat ett projekt för hundratrettionde gången och har lika stor tilltro till att det kommer gå som alla tidigare gånger. Wish me luck!

Ciao!


Kommentarer
Postat av: Maria

Fröken jag rekommenderar "En oväntad vänskap" grymt fin och förbannat kul :)
Puss på dej!

2012-09-26 @ 21:13:28
URL: http://www.vartattintetankapa.blogg.se
Postat av: Emma

Välkommen tillbaka. Kul att läsa. Ah den filmen Maria tipsade om har jag med hört gott om. Jag såg Cockpit i helgen, den var också himla rolig.

2012-09-27 @ 08:58:34
URL: http://emmavaldusson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0